Winkelimpressie

OVER DE WINKELS

Het begin

In september 2017 begon het allemaal met een klein winkeltje in Aalten. Bijna een jaar later, juni 2018, werd er verhuist naar een geschikter pand aan de Kerkstraat in Aalten. Vanaf september 2019 is er ook een winkel in Varsseveld.

Het team

We werken met een gezellig team van drie bloembindsters; Rianne Jansen, Ilona Timmer en Laura Testerink. Daarnaast hebben we een stagiaire, Heidi Rave (moeder van Laura), die ons met diverse werkzaamheden helpt. Heidi is nog in opleiding en zal zich daarna aansluiten als bloembindster. De bezorging wordt gedaan door Loedi Rave (opa) en Jan Graven.

Allemaal enthousiastelingen die elke dag mensen blij mogen maken met mooie bloemen!

Verse bloemen

De bloemen komen rechtstreeks van de groothandels in Ede. Minimaal drie keer per week worden er zelf bloemen ingekocht. Om deze reden hebben we de meeste keus en kunnen we garanderen dat ze een lang vaasleven hebben!

Huiselijk

In onze twee knusse winkels, die een huiselijke sfeer ademen, willen we graag dat men zich vrij voelt om binnen te lopen. Om te kijken of er iets is wat men mooi vindt, zonder de druk om te moeten kopen. Daarnaast is de huiselijke stijl ook bedoeld om te zien hoe iets op een tafel staat. Voor elk budget is er wel een passend cadeau te vinden.

Graag tot ziens bij Flauwers by Laura!